teleormaneanul.ro

Pietonul mort în accidentul de la Bujoreni traversa strada pe trecere/ Șoferul este suspectat de consum de droguri

Must read

Șoferul implicat în acidentul mortal de la Bujoreni, un bărbat de 32 de ani, din Roșiori de Vede, este suspectat că ar fi fost sub efectul substanțelor psihoactive în momentul producerii accidentului în urma căruia un bărbat care se angajase în traversarea străzii pe la trecerea de pietoni și-a pierdut viața. Potrivit IPJ Teleorman, ”conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă rezultatul testării cu aparatul DrugTest a evidențiat indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a consumului de substanțe psihoactive”.

- Publicitate -

Din primele cercetări a reieșit că bărbatul de 32 de ani, din Roșiori de Vede, în timp ce conducea un autoturism pe DE 70, a lovit un pieton, bărbat de 82 de ani, din Bujoreni, angajat regulamentar în traversarea DE 70, pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. În urma accidentului rutier a fost înregistrat decesul pietonului.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive în acest caz.

”Facem precizarea că, în cazul prezentat, rezultatele preliminare furnizate de aparatele DrugTest nu reprezintă probe în dosarul penal și că acestea doar indică bănuiala rezonabilă că persoana testată ar fi consumat substanțe psihoactive”, a precizat IPJ Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article