teleormaneanul.ro

Peste 7.200 de cereri pentru proceduri de fertilizare in vitro/ Ministrul Familiei: “Avem deja aproape 200 de dosare care au fost declarate eligibile, iar zilele acestea vor fi transmise și primele vouchere”

Must read

Ministrul Familiei, Gabriela Firea transmite că au fost transmise peste 7.200 de solicitări din partea persoanelor care doresc să beneficieze de sprijinul financiar oferit stat pentru procedurile FIV. Potrivit sursei citate, 200 de dosare au fost declarate eligibile, iar zilele acestea vor fi transmise și primele vouchere. Mai mult, de săptămâna viitoare primii participanți la program vor putea să înceapă tratamentul și să-și cumpere medicamentele din farmaciile partenere.

- Publicitate -

“Sunt extrem de bucuroasă să constat că programul social național pentru creșterea natalității este un succes. Până astăzi, au fost trimise peste 7.200 de solicitări pentru sprijinul financiar dedicat cuplurilor sau persoanelor infertile. Avem deja aproape 200 de dosare care au fost declarate eligibile, iar zilele acestea vor fi transmise și primele vouchere. Practic, de săptămâna viitoare primii participanți la program vor putea să înceapă tratamentul și să-și cumpere medicamentele din farmaciile partenere.

Vă asigur că analizăm cu atenție toate solicitările, primim în continuare dosarele pe care ni le trimiteți și avem fonduri suficiente. Totuși, ar fi bine să nu transmiteți dosarele de mai multe ori pentru că analiza documentelor este una amănunțită și astfel se îngreunează munca echipei din minister”, a transmis ministrul Familiei Gabriela Firea.

Potrivit sursei citate, este necesar ca pe toate documentele transmise, solicitanții trebuie să noteze, pe fiecare pagină, „Conform cu originalul” și să semneze.

- Advertisement -

More articles

Latest article