teleormaneanul.ro

O lumânare lăsată aprinsă i-a adus sfârșitul unei bătrâne din Puranii de Sus

Must read

O bătrână de 83 de ani, din Puranii de Sus, și-a pierdut viața în incendiul care i-a cuprins locuința sâmbătă dimineață. Potrivit ISU Teleorman, femeia avea probleme locomotorii și a fost găsită carbonizată într-una dintre încăperile locuinței de către echipajele de salvare deplasate la fața locului.

- Publicitate -

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de locuință, sâmbătă dimineață, anunță ISU Teleorman.

Ajunși la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta în interiorul casei, într-un dormitor și un hol, restul locuinței fiind inundat cu fum. Din păcate, în dormitor, în patul cuprins de foc, a fost găsit și trupul carbonizat al unei femei, de 83 de ani, cunoscută cu probleme locomotorii.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, pompierii reușind să salveze bunuri apreciate la suma de 30.000 de lei. În schimb, pagubele au fost estimate la suma de 20.000 de lei.

Din primele verificări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la o lumânare uitată aprinsă în dormitor, în apropierea materialelor ușor combustibile.

- Advertisement -

More articles

Latest article