teleormaneanul.ro

O geantă goală a pus pe jar autoritățile din județ

Must read

O geantă goală a pus pe jar autoritățile din Teleorman, miercuri. Alertați de un cetățean despre faptul că pe o stradă din Alexandria ar sta abandonat un bagaj suspect, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean “s-a constituit celula de criză formată din reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, Inspectoratului pentru Situații de Urgență A.D. Ghica Teleorman și Serviciul Român de Informații”, transmit reprezentanții Poliției Teleorman.

- Publicitate -

Astfel, s-a decis delimitarea zonei, dar și măsuri  de interzicere a accesului auto și pietonal în zonă. De asemenea, “s-a evaluat situația de fapt și în urma discuțiilor purtate cu locatarii din imobil, a rezultat faptul că bagajul respectiv fusese abandonat de aproximativ o săptămână de zile lângă bloc, fiind ulterior mutat în locul actual”.

Mai mult, unul dintre locatari a explicat că bagajul “suspect” a fost deschis cu câteva zile în urmă, nefiind nimic în interior, și că chiar el a pus geanta în locul în care a fost găsit de autorități. cel care a pus bagajul in locul respectiv.

Concluzia transmisă de Poliția Teleorman este că “având în vedere situația de fapt, bagajul a fost verificat, ridicat și transportat de la locul sesizării, nefiind înregistrate evenimente deosebite”.

- Advertisement -

More articles

Latest article