teleormaneanul.ro

O bătrână din Călugăru și-a găsit sfârșitul în incendiul care i-a mistuit casa

Must read

O bătrână în vârstă de 77 de ani și-a pierdut viața, marți, într-un incendiu care a izbucnit la locuința sa din Călugăru. Potrivit ISU Teleorman, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Botoroaga, sat Călugăru, iar la fața locului aceștia au constatat că incendiul se manifesta generalizat, la întreaga locuință, cu pericol de extindere la anexele gospodărești din imediata vecinătate.

- Publicitate -

Focul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, după aproximativ o oră și jumătate, însă din păcate, în interiorul locuinței a fost găsit trupul carbonizat al proprietarei, o femeie de 77 de ani.

Din primele verificări, a reieșit că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut dintr-o sobă pe materialele combustibile din apropiere.

Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii de la Punctul de lucru Drăgănești Vlașca cu o mașină  de stingere și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj de la Detașamentul Alexandria cu o autospecială  de  lucru cu apă și  spumă.

- Advertisement -

More articles

Latest article