teleormaneanul.ro

Nu au luat note mari la proba scrisă, dar trec fluierând prin proba de interviu

Must read

Proba de interviu a concursului organizat pentru ocuparea unor posturi de directori și directori adjuncți de școli pare să fie mult mai ușoară pentru candidați decât proba scrisă, judecând după notele obținute în primele trei zile de examinări. Potrivit datelor publicate de Inspectoratul Școlar Județean, pentru ziua de luni, 15 noiembrie, au fost date patru note de 10, unor candidați pentru funcțiile de director și director adjunct la Școala Mihai Eminescu Roșiori de Vede (două note de 10 – candidați pentru director și director adjunct), Grădinița cu program prelungit nr. 4 Alexandria și Școala Gimnazială nr.4 Turnu Măgurele. La proba scrisă, cei patru candidați cu note de 10 la interviu au obținut, în ordine, 7.80 (director), 7.20 (director adjunct), 7.40, 7.60. Pentru ziua de luni, cea mai mica notă data la proba de interviu a fost un 6 obținut de un candidat la funcția de director al Școlii Gimnaziale Ștefan cel Mare Alexandria.

- Publicitate -

Ziua de marți, 16 noiembrie, a fost rezervată candidaților la funcția de director adjunct al Școlii Gimnaziale Ștefan cel Mare Alexandria, șapte la număr. Datele făcute publice de Inspectoratul Școlar arată că trei candidați nu s-au prezentat la interviu, în timp ce un altul a fost respins cu nota 6.80. Cea mai mare notă obținută pentru ziua de marți a fost un 9.80. La proba scrisă, candidatul cu 9.80 la interviu a obținut o notă de 8.00.

Pentru ziua de miercuri, 17 noiembrie, comisiile de interviu au dat două note de 10, unor candidați pentru funcțiile de director al Școlii Gimnaziale Sfinții Voievozi Bragadiru și al Școlii Gimnaziale Mihai Viteazul Alexandria. La proba scrisă, cei doi candidați au obținut note de 8.40, respectiv 7.80. În schimb, pentru Școala Gimnazială Poroschia, datele făcute publice arată că din cei șase candidați, doi nu s-au prezentat la interviu, în timp ce un altul a fost respins cu nota 6.60.

La proba scrisă susținută pe data de 15 octombrie, au reușit să ia note mai mari decât 7, care să le permită să treacă mai departe la proba de interviu, 111 (65.3%) din cei 170 de candidați prezenți în sala de examen. Alți 59 de candidați (34.7%) au luat note sub 7, prin urmare pentru aceștia nu au mers mai departe în concurs, la proba de interviu. Cea mai mica notă obținută de un candidat la proba din 15 octombrie a fost nota 3, în timp ce numai doi candidați au reușit să obțină note mai mari decât 9.

Cinci dascăli din județ, confirmați cu COVID-19 sau aflați în izolare la data susținerii probei scrise, au susțint proba scrisă în sesiunea specială organizată joi, 28 octombrie. În urma verificării lucrărilor, un singur candidat a reușit să obțină notă de trecere, în timp ce pentru alți trei proba a fost cu ghinion. De asemenea, un candidat din cei cinci admiși la proba scrisă din sesiunea specială a absentat de la proba scrisă, conform datelor centralizate de Inspectoratul Școlar Județean.

- Advertisement -

More articles

Latest article