teleormaneanul.ro

Jandarmeria Teleorman are conducere nouă

Must read

Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman are o nouă conducere, odată cu numirea locotenent-colonelului Mihai Ionel pe postul de inspector șef. Acesta a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției, pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 11 octombrie, prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, transmit reprezentanții instituției.

- Publicitate -

Sursa citată arată că noul șef al Jandarmeriei Teleorman a absolvit Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” în anul 2004, fiind licențiat în Drept, iar în anul 2009 a finalizat studiile postuniversitare de masterat ,,Probațiunea în procesul penal”, ulterior urmând și o serie de cursuri de perfecționare și pregătire.

“Din anul 2004 și până în prezent și-a desfășurat activitatea numai în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, și a avansat treaptă cu treaptă, îndeplinind funcțiile de comandant de pluton, ofițer specialist II în cadrul Serviciului Organizare și Coordonare Misiuni, ofițer specialist I în cadrul Serviciului Management Operațional, comandant de detașament și cea de șef serviciu”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Teleorman.

La conducerea inspectoratului a fost, anterior, colonelul Mihăilescu Anișor-Remus, prin desemnare de atribuții, după pensionarea colonelui Tîrlie Radian-Laurențiu, cel care a condus unitatea timp de 9 ani.

- Advertisement -

More articles

Latest article