teleormaneanul.ro

IPJ Teleorman anunță primele măsuri în cazul polițistului prins băut și drogat la volanul unei mașini furate

Must read

Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman a anunțat, luni, primele măsuri luate în cazul poliţistului din Alexandria prins, sâmbătă dimineață, sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihoactive în timp ce conducea o maşină pe care o furase din fața unui restaurant din municipiul reședință de județ. Acesta va face muncă de birou până la finalizarea anchetei care îl privește, iar între timp nu mai are voie să folosească armamentul din dotare transmite sursa citată. De asemenea, probele de sânge prelevate de la polițist au fost înaintate la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din București pentru prelucrare, a mai transmis IPJ Teleorman.

- Publicitate -

“Urmare a evenimentului înregistrat în data de 29 ianuarie a.c. privind furtul unui autoturism de către un polițist din cadrul Poliției municipiului Alexandria, pentru informarea corectă a opiniei publice, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman face următoarele precizări:

Probele de sânge prelevate de la polițist au fost înaintate la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din București pentru prelucrare.

Având în vedere gravitatea evenimentului prin care polițistului i s-a retras dreptul de a mai purta și folosi armamentul din dotare, până la finalizarea cercetărilor și clarificarea situației, polițistul va îndeplini atribuții pe linie administrativă în cadrul structurii din care face parte, fără a desfășura activități de patrulare sau alte activități operative care impun relaționarea cu cetățenii”, a transmis, luni, Poliția Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article