teleormaneanul.ro

Întâlnire de lucru la CNAIR pentru Autostrada București-Alexandria

Must read

Săptămâna trecută a avut loc, la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), o întâlnire de lucru pentru obiectivul de investiții Autostrada București-Alexandria, în cadrul căreia au fost clarificate ultimele aspecte privind viitorul traseu al autostrăzii, a anunțat președintele Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea. Potrivit sursei citate, etapa de realizare a Analizei Multicriteriale de Traseu va putea fi finalizată în următoarea perioadă.

- Publicitate -

“Autostrada București-Alexandria rămâne Prioritatea ZERO pentru Teleorman!

Am participat, la sediul CNAIR S.A., la o întâlnire de lucru pentru obiectivul de investiții Autostrada București-Alexandria, împreună cu reprezentanții CNAIR S.A. și proiectanți S.C. DP CONSULT S.A.- S.C. EXPLAN S.R.L.- S.C.A. TEAHA & FUZESI, pentru a clarifica ultimele aspecte privind viitorul traseu al Autostrăzii.

Astfel, etapa de realizare a Analizei Multicriteriale de Traseu va putea fi finalizată în următoarea perioadă.

Suntem interesați de urgentarea finalizării acestei Analize pentru demararea studiilor de teren. În această privință, i-am asigurat pe partenerii de discuții că Prestatorul nu va întâmpină probleme privind restricționarea accesului în teren, pentru utilajele care realizează investigații geotehnice, arheologice sau studii topografice”, a anunțat Adrian Gâdea.

- Advertisement -

More articles

Latest article