teleormaneanul.ro

Inspectoratul Școlar Teleorman, despre acuzațiile de viol de la Școala Mârzănești– “Nu se confirmă aspectele reclamate prin apelul la 112”

Must read

După ce, în spațiul public, au apărut informații despre faptul că o femeie din Mârzănești a anunțat prin apel la 112 că nepoata sa, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată în toaleta școlii în care învață, iar Poliția Teleorman a anunțat că în acest caz a fost deschis un dosar penal și sunt făcute cercetări, Inspectoratul Școlar Județean a transmis, luni, că “nu se confirmă aspectele reclamate prin apelul la 112”. Concluzia este trasă în urma unei anchete derulate în școală și confirmată de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, “având în vedere că nu a fost identificat niciun indiciu care să probeze faptele semnalate prin apelul la 112”, anunță sursa citată.

- Publicitate -

“Astăzi, 3 octombrie 2022, o echipă a Inspectoratului Școlar Județean Teleorman s-a deplasat la Școala Gimnazială Nr. 1 Mârzănești pentru a verifica aspectele semnalate printr-un apel la 112, efectuat în data de 2 octombrie 2022, prin care mătușa unei eleve de clasa a III-a acuză faptul că, în unitatea de învățământ, ar fi avut loc un viol asupra nepoatei sale, din partea unui coleg de clasă.

Echipa ISJ Teleorman a constatat că la nivelul unității de învățământ s-a demarat o anchetă pentru cercetarea presupuselor fapte de natură penală în care ar fi fost implicați cei doi elevi de clasa a III-a, iar din verificările efectuate de către comisia constituită în unitatea școlară nu se confirmă aspectele reclamate prin apelul la 112. De asemenea, concluzia acțiunii întreprinse de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean a fost aceeași, având în vedere că nu a fost identificat niciun indiciu care să probeze faptele semnalate prin apelul la 112.

Inspectoratul Școlar Județean Teleorman a solicitat conducerii unității de învățământ  transmiterea raportului final al anchetei derulate la nivelul unității de învățământ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article