teleormaneanul.ro

Încă un accident rutier la ieșire din Alexandria spre București, pe porțiunea de drum lărgită

Must read

Un accident în urma căruia o femeie a avut nevoie de îngrjiri medicale s-a produs, joi după amiază, pe Drumul European 70, la ieșire din Alexandria spre București. Din primele date, se pare că femeia, cu vârstă de aproximativ 50 de ani, din Alexandria, în timp ce se îndrepta către București, a vrut să depășească un camion, însă odată intrată în depășire și-a dat seama că nu are suficient timp, pentru că din sens opus veneau mașini. Prin urmare, femeia a vrut să intre la loc pe banda sa de mers, numai că nu a mai reușit, lovindu-se de camionul pe care voia să-l depășească. În urma impactului, mașina pe care o conducea femeia a ieșit în decor, s-a răsucit de câteva ori până s-a oprit într-un gard. În același gard în care, cu câteva zile în urmă, s-a oprit și mașina unei șoferițe care nu a știut că „drumul expres” se termină brusc.

- Publicitate -

Din fericire, femeia nu a suferit răni grave, iar după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, a refuzat să meargă la spital. Mașina însă a fost avariată serios.

Acesta este al treilea accident care se produce în numai câteva zile pe porțiunea reabilitată de drum de la ieșire din Alexandria către București.

 

- Advertisement -

More articles

Latest article