teleormaneanul.ro

Încă o modificare la conducerea Direcției Agricole

Must read

Direcția pentru Agricultură Teleorman are un nou director adjunct, Cristina Puiu fiind instalată în funcție cu câteva zile în urmă. Aceasta face echipă, la conducerea instituției, cu Carmen Miron Urîtu.

- Publicitate -

La o trecere în revistă a schimbărilor făcute la conducerea Direcției pentru Agricultură Teleorman în ultimul an de zile, se poate spune că este, cu siguranță, una dintre instituțiile din județ cu cele mai multe modificări. Astfel, după ce au preluat liberalii puterea, Varonela Pantalie a fost înlocuită, în primăvara anului trecut, cu Stelian Găină. Acesta din urmă n-a rezistat prea mult pe funcție, conducerea DAJ Teleorman fiind preluată, tot în primăvara anului trecut, de Carmen Miron Urîtu, necunoscută în peisajul teleormănean, de loc de la Giurgiu. Stelian Găină s-a întors, inițial, pe postul de adjunct pe care îl ocupa, după care a ales să plece din instituție, făcând pasul către Direcția Județeană de Statistică.

Cât despre noul director adjunct al instituției, declarația de avere postată pe site-ul Direcției Agricole Teleorman arată că aceasta ocupă o funcție de expert principal, nu deține imobile și nici terenuri, dar are în posesie un autoturism fabricat în anul 2007. La capitolul venituri, Cristina Puiu a trecut salariul încasat de la Direcția Agricolă, dar și pe cel al soțului său, angajat al unei companii de telefonie.

- Advertisement -

More articles

Latest article