teleormaneanul.ro

George Dumitrică pierde funcția de secretar general al Camerei Deputaților în favoarea Silviei Mihalcea

Must read

Alianța cu PSD nu se dovedește una de bun augur pentru toată aripa liberală. Cel puțin nu  pentru teleormăneanul George Dumitrică, având în vedere că acesta va piarde funcția de secretar general al Camerei Deputaților, în favoarea Silviei Mihalcea, susținută de PSD.

- Publicitate -

George Dumitrică va reveni pe funcția de secretar general adjunct al Camerei Deputaților, pe care a mai deținut-o până în luna februarie a anului trecut, când a trecut pe funcția de secretar general, odată cu preluarea puterii de către PNL în Legislativ. De asemenea, Silvia Mihalcea va reveni pe funcția deținută până în luna februarie, când a fost înlocuită de George Dumitrică. Practic, George Dumitrică și Silvia Mihalcea se vor întoarce pe funcțiile deținute înainte de 1 februarie 2021.

Pe ordinea de zi a ședinței de plen a Camerei Deputaților de luni, 12 decembrie, este trecut proiectul privind eliberări din funcţie şi respectiv, numiri în funcţie ale secretarului general al Camerei Deputaţilor şi a unui secretar general adjunct al Camerei Deputaţilor.

George Dumitrică a ocupat mai multe funcții în PNL Teleorman și a fost deputat PNL în legislatura 2008-2012.

- Advertisement -

More articles

Latest article