teleormaneanul.ro

Eugen Pîrvulescu, senator PNL: “Nu mergem cu propunere de premier la Cotroceni. Asocierea PSD-USR-AUR să guverneze țara”

Must read

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu le transmite parlamentarilor PSD, USR și AUR să meargă la Cotroceni cu propunere de premier și să guverneze țara, după ce au decis să se alieze pentru a demite Guvernul prin moțiune de cenzură. Liberalii nu vor merge cu propunere de premier la consultările de la Cotroceni, spune liderul PNL Teleorman.

- Publicitate -

“Noi nu mergem cu propunere de premier la consultări, la Cotroceni. Asocierea PSD-USR-AUR să vină cu propunere de premier și să guverneze țara. Să demonstreze ei că sunt mai buni și că pot să gestioneze situația grea cu care ne confruntăm. S-au aliat pentru a trece moțiunea de cenzură, acum să demonstreze că se pot descurca mai bine decât Guvernul Cîțu”, declară senatorul PNL.

Guvernul condus de Florin Cîțu a fost demis, marți, prin moțiunea de cenzură depusă de PSD și susținută de USR și AUR, cu 281 de voturi “pentru” și niciun vot “împotrivă”.

Președintele Klaus Iohannis a chemat partidele politice parlamentare la consultări la începutul săptămânii viitoare, pentru crearea unei noi majorități care să susțină un nou guvern.

- Advertisement -

More articles

Latest article