teleormaneanul.ro

Eșec după eșec la concursurile organizate pentru funcția de director al Casei Județene de Sănătate

Must read

După patru încercări de ocupare a funcției de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Teleorman, una dintre cele mai bănoase instituții din județ rămâne tot cu o conducere interimară, cel puțin până la organizarea unui nou concurs.

- Publicitate -

Prima tentativă de ocupare a postului a avut loc în luna mai, când pentru conducerea CAS Teleorman s-a înscris la concurs Ionică Mândeanu, fostul manager al Spitalului Videle și un apropiat al primarului de la Moșteni, Vică Tăbărana. Acesta și-a schimbat probabil planurile în perioada cuprinsă între depunerea dosarului de candidatură și proba scrisă, la care a ales să nu se prezinte.

La al doilea concurs, desfășurat în luna iunie, nu s-a înscris niciun candidat pentru postul de conducere al CAS Teleorman, astfel că și cea de-a doua tentativă a fost sortită eșecului.

Pentru al treilea concurs, organizat în luna iulie, au fost depuse două dosare de candidatură, iar la proba scrisă unul dintre cei doi a obținut 64,86 puncte, în condițiile în care era nevoie de cel puțin 70 pentru a trece în următoarea etapă, iar al doilea nu s-a prezentat la examen. Potrivit unor surse, candidatul cu cele aproape 65 de puncte a fost consilierul județean Gigi Nădrag, care și-a încheiat recent socotelile cu fabrica de rulmenți KOYO și e în căutare de loc de muncă.

Al patrulea concurs, desfășurat în luna septembrie, a fost tot unul cu ghinion. Și de această dată s-au înscris tot doi candidați pentru funcția de director general al CAS Teleorman, iar la proba scrisă unul a absentat, în timp ce al doilea a obținut numai 39,77 puncte.

La conducerea instituției a fost numit, cu delegație, încă din luna mai a anului trecut, Nicușor Tiță, care a mai ocupat funcția de director general al CAS Teleorman și în perioada iulie 2012-septembrie 2015. Acesta l-a înlocuit la conducerea instituției pe Puiu Nițulescu, director al CAS Teleorman în perioada mai 2018-mai 2020.

- Advertisement -

More articles

Latest article