teleormaneanul.ro

Echipajele de salvare au avut peste 40 de solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice, la final de săptămână

Must read

Nu mai puțin de 44 de solicitări pentru cazuri de conflicte și agresiuni fizice au avut echipajele de salvare, în perioada 10 –13 decembrie, se arată într-un raport întocmit de conducerea Serviciului de Ambulanță Teleorman. Alte patru solicitări au fost pentru oameni căzuți în stradă, în timp ce două intervenții a fost făcute pentru tentative de suicid.

- Publicitate -

În intervalul menționat, echipajele Serviciului de Ambulanță au avut 542 de solicitări, cele mai multe – 174 fiind pentru transfer interclinic sau externări. Alte 55 de solicitări au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce 33 de solicitări au fost pentru tuse sau probleme respiratorii minore. N-au lipsit dintre solicitările primite de Serviciul de Ambulanță nici cazurile de copii bolnavi (11 astfel de solicitări), alergiile ( 6 solicitări), problemele respiratorii severe (6 solicitări), cazurile psihiatrice (17 solicitări), cefaleea (25 de solicitări) sau durerile toracice (24 de solicitări).

Tot la final de săptămână, echipajele de salvare au intervenit și la două accidente rutiere, produse pe raza localităților Buzescu și Trivalea Moșteni, soldate cu șapte victime, dintre care trei au fost transportate la spital.

Pe de altă parte, în perioada menționată, echipajele de salvare au constata și decesul a șase persoane, pentru care nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvate. Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 53 și 60 de ani, și două femei, de 53 și 68 de ani.

- Advertisement -

More articles

Latest article