teleormaneanul.ro

Dosar penal pe numele polițistului care a fost prins băut și drogat la volanul unei mașini furate

Must read

Pe numele polițistului depistat în trafic de colegii săi la volanul unei mașini furate, dar și sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, a fost deschis un dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat, transmit reprezentanții Poliției Teleorman. De asememea, având în vedere calitatea sa – aceea de polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria, în cazul tânărului a fost declanșată cercetarea prealabilă, potrivit sursei citate.

- Publicitate -

Polițistul de 27 de ani a fost depistat în trafic, sâmbătă, la volanul unei mașini furate din fața unei societăți comerciale din Alexandria, după ce un angajat a sesizat poliția.

Colegii tânărului l-au prins pe acesta pe raza localității Nanov, iar în urma testării a reieșit că avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și era pozitiv la substanțe psihoactive. Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Până la transmiterea știrii, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu, au transmis reprezentanții Poliției Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article