teleormaneanul.ro

Copil de 12 ani, bătut cu bestialitate/ Incidentul a fost filmat și pus pe internet

Must read

Un copil de 12 ani a fost bătut cu bestialitate de un altul în vârstă de 13 ani, pe un teren de fotbal din Plopii Slăvitești. Incidentul, care s-a petrecut joi după-amiază, a fost filmat de un alt minor, tot în vârstă de 13 ani, care a și urcat “opera” pe o celebră rețea de socializare.

- Publicitate -

Pentru cei doi adolescenți de 13 ani, agresorul și cel care a filmat incidentul, lucrurile s-au terminat cam prost, filmarea fiind văzută și de oamenii legii, care s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

“În urma apariției în spațiul public a unor imagini video în care un minor este agresat, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din primele verificări a reieșit faptul că minorul agresat are 12 ani, iar ceilalți doi, 13 ani, toți fiind domiciliați în comuna Plopii – Slăvitești, jud. Teleorman.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au condus la săvârșirea faptei”, a transmis IPJ Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article