teleormaneanul.ro

Concursul “Colinde şi Obiceiuri de iarnă” – Moș Crăciun a fost colindat de elevii din ciclul primar

Must read

Ziua de miercuri a fost dedicată elevilor din ciclul primar, în cadrul Concursului de “Colinde şi Obiceiuri de iarnă”, organizat de Primăria Alexandria. Astfel, elevi din clasele 0 – IV ai Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul”, Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare”, Școlii Gimnaziale „Alexandru Colfescu”, Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” și Școlii Gimnaziale Nr. 7  au intrat, pe rând, în sala de ședințe a Primăriei Alexandria, pentru a-l colinda pe Moș Crăciun.

- Publicitate -

Vizibil emoționați, copiii au uitat de emoții imediat ce l-au văzut pe Moș Crăciun, iar pentru momentele artistice prezentate, micuții au fost răsplătiți cu daruri.

Sala de ședințe a Primăriei Alexandria găzduiește, în săptămâna 13 – 17 decembrie, concursul „Colinde şi Obiceiuri de iarnă” – ediția 2021, eveniment ce se adresează copiilor și tinerilor cu vârste de până la 19 ani, care frecventează cursurile unităților școlare de pe raza municipiului reședință de județ. Festivalul are ca scop renașterea, păstrarea și propagarea obiceiurilor de iarnă în vederea educației prin și pentru valorile naționale a tinerei generații, conform organizatorilor.

Reprezentația concurenților este jurizată de persoane cu experiență în domeniu, iar în acest an juriul este condus de îndrăgitul interpret de muzică populară – Florin Vasilică. În cadrul festivalului se va acorda marele premiu pe fiecare categorie de vârstă și sectiune, dar și premii de participare.

- Advertisement -

More articles

Latest article