teleormaneanul.ro

Comedia „Fierarii” se joacă la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, pe 10 ianuarie

Must read

Comedia “Fierarii”, în regia lui Horațiu Mălăele, se joacă la Alexandria, pe 10 ianuarie 2022, începând cu ora 19.00. Piesa de teatru, care aduce în prim-plan adulterul (abordat într-o cheie comică), dar și războiul (cu dramele sale), face parte din seria evenimentelor dedicate inaugurării Centrului Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria.

- Publicitate -

Cu o distribuție de excepție, cu Maia Morgenstern, Mircea Rusu, George Mihăiță și Valentin Teodosiu, piesa de teatru urmărește modul în care un fierar neamț află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui român, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Sotia sa a făcut un copil tot cu un fierar. Și nici soția acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absența soțului, așa că și ea a făcut un copil, dar cu un soldat fierar rus.
O serie de activități, între care târg de carte, piesă de teatru, expoziție de pictură și fotografie sau proiecție de film, vor avea loc, în perioada 10 – 14 ianuarie 2022, în cadrul Centrului Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, manifestările fiind dedicate „Zilei Culturii Naționale” 2022.

- Advertisement -

More articles

Latest article