teleormaneanul.ro

Alexandria/ Cererile pentru tichetele sociale de Crăciun pot fi depuse începând cu 1 noiembrie

Must read

Tichetele sociale în valoare de 100 lei, acordate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, vor fi distribuite de Direcția de Asistență Socială Alexandria, persoanelor singure și familiilor care domiciliază pe raza municipiului Alexandria și al căror venit net este de cel mult 1.000 lei/ lună/ membru de familie sau persoană singură, transmite municipalitatea

- Publicitate -

În acest sens, persoanele îndreptățite pot ridica de la sediul Direcției de Asistență Socială Alexandria din strada Dunării, nr. 139, modelul de cerere și declarația pe propria răspundere în vederea acordării tichetelor sociale.

Începând cu data 1 noiembrie formularele completate vor putea fi depuse la sediul D.A.S. Alexandria, însoțite de următoarele documente doveditoare: copii xerox de pe actele de identitate pentru toți membrii din familie, dar și acte doveditoare de venituri realizate în luna anterioară depunerii cererii pentru toți membrii familiei (de ex. adeverințe de salariu cu venitul net, cupoane pensii, alocații de stat, indemnizații: somaj, handicap, creștere copil, plasament, etc., alte acte doveditoare, după caz).

Termenul limită privind depunerea documentelor solicitate pentru acordarea tichetelor sociale este data de 25 noiembrie, inclusiv.

- Advertisement -

More articles

Latest article