teleormaneanul.ro

Centru nou de vaccinare la Alexandria

Fluxuri cu Johnson&Johnson la Plosca și Videle

Must read

Un centru nou de vaccinare va fi deschis la Alexandria, în incinta Școlii Gimnaziale Nr. 6, unde funcționează deja două centre de imunizare anti-COVID. Este vorba, potrivit directorul DSP Teleorman Stelian Cristea, despre un centru cu două fluxuri, în care se va imuniza cu serul produs de Johnson&Johnson, precum și cu serul produs de Pfizer BioNTech.

- Publicitate -

De asemenea, a mai precizat sursa citată, fluxuri noi de vaccinare se deschid și în centrele de la Plosca și Videle, pentru imunizarea cu serul Johnson&Johnson.

Mai mult, autoritățile continuă campania de vaccinare în rural, cu echipele mobile, fiind făcute deja solicitări în acest sens de la Pietroșani, Slobozia Mândra și Frăsinet.

“A crescut vizibil interesul pentru vaccinare în ultima perioadă. Prin urmare, am decis să deschidem un centru nou la Alexandria, unde se va vaccina cu Johnson&Johnson și cu Pfizer. Oamenii întreabă frecvent de vaccinul Johnson&Johnson, așa că am decis să facem fluxuri cu acest tip de vacin și în centrele de imunizare, nu doar la medicii de familie care s-au înscris în campanie. Totodată, continuăm demersul de vaccinare în mediul rural, acolo de unde primim cereri. Merg echipe mobile de la centrele de vaccinare și imunizeaza în localitățile rurale din județ”, a declarat Stelian Cristea.

- Advertisement -

More articles

Latest article