teleormaneanul.ro

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, pe 14 octombrie

Must read

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează, luna viitoare, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, transmit reprezentanții instituției, Potrivit sursei citate, la evenimentul programat pentru data de 14 octombrie, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

- Publicitate -

“Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca absolventi să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung”, transmite AJOFM Teleorman.

Agenţii economici care doresc să participe la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți sunt aşteptaţi să se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman din Alexandria, de pe strada Dunarii, nr. 1, telefon: 0247/310155 interior 101 sau prin email, la adresa ajofm.tr@anofm.gov.ro, persoana de contact Achim Caranica Mariean.

- Advertisement -

More articles

Latest article