teleormaneanul.ro

Bătrân din Izvoarele, salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de 12 metri

Must read

Un bătrân de 90 de ani, din Izvoarele, a ajuns la spital, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri. Bătrânul a fost scos de pompierii militari cu cu ajutorul unui trepied aflat în dotarea containerului multi risc, anunță ISU Teleorman.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, autoritățile au fost alertate prin apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, vineri dimineață, la ora 03.38, la fața locului deplasându-se salvatorii din cadrul Detașamentelor de Pompieri Zimnicea și Alexandria, cu o autospecială de descarcerare, un container multi risc și o ambulanță SMURD.

“În mai puțin de o oră, pompierii au extras victima din fântâna adâncă de cca. 12 metri, cu ajutorul unui trepied aflat în dotarea containerului multi risc, în stare de conștiență. Persoana a fost preluată de ambulanța SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență Alexandria, pentru a primi îngrijiri de specialitate”, transmit reprezentanții ISU Teleorman.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

More articles

Latest article