teleormaneanul.ro

Avansări în grad la ISU Teleorman, de Ziua Pompierilor

Must read

În cadru festiv, cu prilejul sărbătoririi Zilei Pompierilor din România, pe platoul Detașamentului de Pompieri Alexandria a avut loc, marți, 13 septembrie, un ceremonial miliar în cadrul căruia, în prezența oficialităților județene, au fost avansați în grad salvatorii care s-au remarcat prin modul de îndeplinire a atribuțiilor și pregătirea profesională. Au luat parte la eveniment președintele Consiliului Județean – Adrian Gâdea, subprefecții județului – Benone Rababoc și Gigi Iancu, viceprimarul Alexandriei – Augustin Ioan, precum și șefi ai instituțiilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

- Publicitate -

Astfel, au fost avansați înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad: în gradul de colonel – lt.col. Cîrpaciu Gabriel Sorin, din cadrul Inspecției de Prevenire; în gradul de colonel – lt.col. Gigoi Bogdan Ștefan, ofițer specialist I în cadrul Centrului Operațional, Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat; în gradul de căpitan – lt. Gherghiță Ionuț, locțiitor comandant în cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria; în gradul de maistru militar principal – maistru militar clasa I Codrici Sorin, din cadrul Detașamentului de Pompieri Zimnicea; în gradul de maistru militar clasa a III-a – maistru militar clasa a IV a Ene Daniel, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede; în gradul de plutonier adjutant șef – plutonier adjutant Giulea Florea, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele; în gradul de plutonier adjutant – plutonier major Țencu Ionuț Nicolae, din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle; în gradul de plutonier adjutant – plutonier major Mihai Marius Bogdan, din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle.

“Le mulțumim pentru că servesc Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma militară, cu activități multiple și complexe, cu intervenții nenumărate, cu rezultate foarte bune obținute în misiunile desfășurate și suntem convinși că, în continuare, vor ajuta membrii comunității din care fac parte, cu aceeași abnegație și devotament!”, au transmis reprezentanții ISU Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article