teleormaneanul.ro

Au mai rămas trei zile în care poate fi completat chestionarul de recensământ online

Must read

Etapa de autorecenzare se termină duminică, 15 mai, așadar salariații mai au la dispoziție trei zile în care pot completa online chestionarul de recensământ, pe platforma https://www.recensamantromania.ro/ ,  astfel încât să să beneficieze de o zi liberă, plătită, indiferent dacă lucrează în sectorul public sau privat.

- Publicitate -

Ulterior, în perioada 16 mai – 17 iulie, se va desfășura etapa interviului față în față, cu recenzor, pentru persoanele care nu au participat la autorecenzare sau nu au completat un chestionar validat. În acest sens, un recenzor se va prezenta la adresa de domiciliu pentru a realiza interviul obligatoriu, conform legii.

Rcensământul este obligatoriu, iar sustragerea de la participarea la una dintre etape – autorecenzare online sau interviu față în față, cu recenzor – se penalizează conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 19/2020 privind organizarea şi desfăşurarea Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor din România în anul 2021, cu modificările și completările ulterioare.

“Potrivit datelor oficiale prezentate de Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman, Municipiul Alexandria înregistrează o pondere a chestionarelor completate de 43,4 % și ocupă astfel locul 6 în top reședințe de județ, detalii aici https://www.facebook.com/djsteleorman/posts/315427377421534.

Vă reamintim faptul că încă vă veți putea prezenta până la data de 15 mai, inclusiv, la unul dintre centrele de autorecenzare asistată, astfel: la sediul Primăriei Alexandria, str. Dunării, nr. 139, Alexandria, jud. Teleorman; la sediul Direcției de Evidență a Persoanelor cu locația 1 – Stare Civilă, str. Ion Creangă, nr. 57, Alexandria, jud. Teleorman; la sediul Direcției de Evidență a Persoanelor cu locația 2 – Evidența Persoanelor, str. Ion Creangă, nr. 57, Alexandria, jud. Teleorman; la sediul S.C. Piețe și Târguri Alexandria S.R.L., din bl. Piața Peco, str. Țos. Turnu Măgurele, Alexandria, jud. Teleorman; la sediul Centrului Multifuncțional pentru Tineri Alexandria, str. Confederației, nr. 1, Alexandria, jud. Teleorman; la sediul Clubul Pensionarilor, et. 1, Piața Centrală, str. Libertății, Alexandria, jud. Teleorman; la sediul Direcției de Asistență Socială, str. Dunării, nr. 139, Alexandria, jud. Teleorman; la sediul Centrului Rezidențial pentru Persoane fără Adăpost, str. Dunării, nr. 280, Alexandria, jud. Teleorman.

Spațiile mai sus-menționate au fost amenajate special, în scopul autorecenzării asistate a populației, și sunt semnalizate corespunzător. Mai mult, vă informăm faptul că informaţiile colectate prin intermediul chestionarelor individuale vor fi prelucrate în conformitate cu legislaţia în vigoare privind protecţia datelor cu caracter personal”, transmite Primăria Alexandria.

- Advertisement -

More articles

Latest article