teleormaneanul.ro

Angajări la Ambulanța Teleorman – Se caută asistenți medicali și șoferi autosanitară

Must read

Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman scoate la concurs, în această perioadă, 11 posturi de asistent medical, șapte posturi de șofer autosanitară și un post de muncitor calificat. Pentru a putea participa la concurs, persoanele interesate trebuie să îndeplinească o serie de condiții, iar acestea pot fi consultate pe site-ul http://posturi.gov.ro/?sfid=80&_sft_judet=teleorman .

- Publicitate -

În ceea ce privește cele șapte posturi de asistent medical, acestea sunt disponibile, astfel: un post asistent medical principal cu PL – stația Alexandria; trei posturi asistent medical debutant cu PL – stația Alexandria; un post asistent medical principal cu PL – substația Roșiori de Vede; trei posturi asistent medical debutant cu PL – substația Roșiori de Vede; un post asistent medical principal cu PL – substația Videle; două posturi asistent medical debutant cu PL – substația.

Cele șapte posturi de șofer autosanitară sunt disponibile astfel: două posturi de șofer autosanitară II – Stația Alexandria – Compartimentul de asistență medicală de urgență și transport medical asistat; patru posturi de șofer autosanitară II – Substația Roșiori de Vede – Compartimentul de asistență medicală de urgență și transport medical asistat; un post de șofer autosanitară II – substația Videle – Compartimentul de asistență medicală de urgență și transport medical asistat.

Postul de muncitor calificat III este disponibil la stația Alexandria- Serviciul mișcare și exploatare auto, Atelier întreținere și reparații auto revizie tehnică.

- Advertisement -

More articles

Latest article