teleormaneanul.ro

Alexandria a ieșit din scenariul roșu – Ce localități din județ mai înregistrează rate de infectare peste 3 la mie

Must read

Cu 1.001 cazuri de COVID-19 confirmare, în ultimele două săptămâni, în 94 din cele 97 de localități, județul Teleorman a ieșit, duminică, din scenariul roșu. Potrivit celei mai recente raportări a Direcției de Sănătate Publică, incidența înregistrată pentru județ, duminică, a scăzut la 2.81.

- Publicitate -

Din scenariul roșu a ieșit și municipiul Alexandria care, cu 131 de cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele două săptămâni, înregistrează, duminică, o rată de infectare de 2.67 la mie.

În ceea ce privește celelalte localități urbane din Teleorman, pentru ziua de duminică, orașul Zimnicea înregistrează o incidență de 3.33 la mie, municipiul Roșiori de Vede – de 3.08 la mie, orașul Videle – 2.88 la mie, iar municipiul Turnu Măgurele – de 1.73 la mie.

Trei localități ale județului, respectiv Crevenicu, Drăgănești de Vede și Moșteni au rate de infectare zero, potrivit DSP Teleorman, în timp ce la polul opus sunt localitățile Călmățuiu (11.99 la mie), Răsmirești (10.91 la mie) și Stejaru (9.76 la mie).

În scenariul roșu, cu rate de infectare mai mari de 3 cazuri la mia de locuitori sunt 42 din cele 97 de localități ale județului, mai arată centralizarea DSP Teleorman.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, în Teleorman au fost efectuate 45 de teste RT-PCR de depistare a infecției cu noul coronavirus, în timp ce 925 de persoane au ales să se imunizeze anti-COVID.

 

- Advertisement -

More articles

Latest article