teleormaneanul.ro

Adrian Gâdea: “PSD nu are în vedere nicio remaniere, pentru niciunul dintre miniștrii săi”

Must read

Evaluarea miniștrilor din cabinetul condus de premierul Nicolae Ciucă este “un foarte bun prilej pentru a discuta probleme esențiale a căror rezolvare ține de o mai bună colaborare interministerială”, a anunțat președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea. Cu toate acestea, PSD nu are în vedere nicio remaniere, pentru niciunul dintre miniștrii săi, a precizat sursa citată.

- Publicitate -

“Din perspectiva PSD, evaluarea miniștrilor Coaliției este un foarte bun prilej pentru a discuta probleme esențiale a căror rezolvare ține de o mai bună colaborare interministerială.

PSD și-a propus rezolvarea pe fond a crizei din energie; asta înseamnă atât măsuri legislative – precum adoptarea legii de redeschidere a hidrocentralelor aproape finalizare – cât și decizii executive complexe, de extindere, de modernizare sau de înființare de noi capacități de producție. Obiectivul esențial este ca, în maximum 3 ani, România să ajungă la independență energetică.

O altă prioritate a PSD este cea legată de siguranța alimentară și prețuri la mâncare accesibile populației. Din această perspectivă agricultura trebuie să aibă tot sprijinul posibil, pentru că o producție bună poate asigura și stabilitatea prețurilor alimentelor, în contextul în care, la insistențele PSD, guvernul a asigurat predictibilitate și stabilitate pe piața energiei, prin plafoanele la electricitate și gaz.

Nu în ultimul rând, PSD va ridica din nou problema RCA-ului.Este necesară identificarea unei soluții adecvate care să facă accesibilă totuși asigurarea auto obligatorie și pentru populației și pentru firme.

PSD nu are în vedere nicio remaniere, pentru niciunul dintre miniștrii săi”, este mesajul liderului social-democraților din județ.

- Advertisement -

More articles

Latest article