teleormaneanul.ro

Adrian Gâdea: “Formarea noului guvern conduce și la o schimbare de viziune care va pune accentul pe echitate socială și pe dezvoltarea firmelor și producției românești”

Must read

Un nou guvern, care să pună accent pe echitate socială și pe dezvoltarea firmelor și producției românești se va instala la Palatul Victoria, după rotativa guvernamentală, transmite președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea. Potrivit liderului social-democraților din județ, rotația premierilor reprezintă o trăsătură clară a unei democrații puternice, capabile de un transfer sigur al puterii

- Publicitate -

“Formarea noului guvern conduce și la o schimbare de viziune care va pune accentul pe echitate socială și pe dezvoltarea firmelor și producției românești.

Prima rotație într-un guvern de coaliție reflectă normalitatea faptului că trăim într-o democrație puternică, capabilă de un transfer sigur al puterii.

România are nevoie acum, cât mai rapid, de un guvern funcțional, cu puteri depline, capabil să ia urgent măsuri.

PSD își dorește ca procesul de învestire să se încheie cât mai repede. Orice zi câștigată înseamnă finalizarea unor proiecte și reforme importante și mai mulți bani care intră în conturile României, în economia românească și în buzunarele românilor.

Prioritatea absolută pentru următoarele luni va fi finalizarea reformelor din PNRR, pentru absorbția banilor europeni”, este mesajul președintelui PSD Teleorman Adrian Gâdea.

- Advertisement -

More articles

Latest article