teleormaneanul.ro

Adrian Gâdea, despre prioritățile Guvernului Ciolacu: “Reducerea impozitării muncii, creșterea salariului minim, măsuri de sprijin și creșterea pensiilor”

Must read

Guvernul condus de Marcel Ciolacu va avea o serie de priorități, între acestea reducerea impozitării muncii, creșterea salariului minim, măsuri de sprijin și creșterea pensiilor, stoparea creșterii speculative a prețurilor la alimente, a transmis președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea. Potrivit sursei citate, țintele propuse vizează inclusiv salariații din mediul privat, respectivcreșterea salariului minim net la 500 de euro și a salariului mediu net la 1.000 de euro

- Publicitate -

“PRIORITĂȚI ale Programului de guvernare propus de Guvernul Ciolacu:

Combaterea speculei din piața de alimente. Cea mai urgentă măsură pe care o are în vedere noul guvern este stoparea creșterii speculative a prețurilor la alimente, care continuă să alimenteze inflația.

Patriotismul economic. Noul guvern își propune să direcționeze investițiile și fondurile europene pentru dezvoltarea producției realizate în România.

E vizată în primul rând producția industrială, procesarea produselor alimentare și sectorul materialelor de construcții.

„CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE” – se vor lua măsuri prin care să devină o stare de spirit a tuturor românilor.

Creșterea veniturilor celor care muncesc, în special pentru cei cu venituri mici și medii.

Reducerea impozitării muncii, creșterea salariului minim, măsuri de sprijin și creșterea pensiilor – astfel încât fiecare român care muncește sau a muncit o viață întreagă să aibă un trai decent în țară, nu să plece în străinătate.

Țintele propuse vizează inclusiv salariații din mediul privat: creșterea salariului minim net la 500 de euro și a salariului mediu net la 1.000 de euro”, a transmis președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea.

- Advertisement -

More articles

Latest article