teleormaneanul.ro

Acțiune de plantare de arbori, la Fântânele/ „Hai să plantăm împreună! Omul și pomul” – Proiectul PSD pentru o Românie verde

Must read

Social-democrații din județ au participat, miercuri, la o acțiune de plantare în localitatea Fântânele, demersul fiind parte a campaniei de împădurire din această primăvară, care se desfășoară la nivel național, intitulată „Hai să plantăm împreună! Omul și pomul” – Proiectul PSD pentru o Românie verde, a anunțat președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea.

- Publicitate -

Potrivit liderului PSD Teleorman, la acțiune au luat parte, alături de Ionel Pârvan – primarul localității Fântânele, și subprefectul Benone Rababoc, dar și parlamentarii Dănuț Cristescu și Paul Stancu.

“Se spune că dacă vrei să auzi ciripit de păsări, nu cumperi o colivie ci plantezi un pom! Acțiunea noastră aduce în prim-planul atenției preocuparea pentru un mediu sănătos, mai curat, mai verde, mai prietenos, grija pentru protejarea ecosistemelor și adaptarea la schimbările climatice.

Scopul acțiunii este să reducem deficitul de pădure, să plantăm păduri și perdele forestiere adiționale, care sunt menite să rezolve probleme de mediu și sociale care ne afectează comunitățile, având în vedere faptul că județul nostru face parte din regiunea de sud a țării, unde avem mare deficit de pădure.

Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru implicare și îl felicit pentru organizarea acestui eveniment pe primarul localității Fântânele, Ionel Pîrvan!”, a transmis Adrian Gâdea, la finalul acțiunii.

 

- Advertisement -

More articles

Latest article