teleormaneanul.ro

Accident rutier pe DJ504, la intrare în Lăceni – Două mașini implicate

Must read

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, pe DJ504 la intrare în localitatea Lăceni. Inițial au fost anunțate două victime rezultate din evenimentul rutier, dar după ce-au primit asistență medicală la fața locului, persoanele implicate în accident nu au dorit să meargă la spital.

- Publicitate -

Conducătorul auto al uneia dintre mașini spune că se îndrepta spre Lăceni, iar cealaltă mașină, care se îndrepta spre Alexandria, a intrat în depășire și n-a mai avut timp să intre la loc pe banda sa de mers. În mașina care se îndrepta spre Lăceni era și un copil, o fetită de nici doi ani, care a scăpat teafără din fericire.

Celălalt șofer, care se îndrepta spre Alexandria, susține în schimb că a intrat în depășire, a revenit pe banda sa de mers și s-a lovit cumva de cealaltă mașină, dar că nu-și amintește mai multe.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, mașina care ar fi intrat în depășire s-a răsturnat în afara părții carosabile. În decor a ieșit și cea de-a doua mașină implicată în evenimentul rutier.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță cu un echipaj medical.

- Advertisement -

More articles

Latest article