teleormaneanul.ro

A fost publicată lista unităților de învățământ care au răspuns invitației de participare la Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar

Must read

Ministerul Educației a publicat, vineri, lista unităților de învățământ preuniversitar care au răspuns invitației de participare la Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), cu mențiunea că lista cuprinde înregistrările valide până în data de 27 ianuarie 2022. La nivelul județului Teleorman, 100 de instituții de învățământ preuniversitar au depus intenții de participare valide, potrivit listei publicate de Ministerul Educației.

- Publicitate -

Sursa citată transmite că, la nivel național, au fost depuse 3.857 de intenții de participare, iar dintre acestea 332 au fost înregistrări duplicate, iar 6 au fost înregistrări fictive. De asemenea, 30 de solicitări au fost neeligibile (27 de unități de invățământ fără nivel gimnazial, un palat al copiilor și două unități de învățământ private).

După verificarea codurilor SIIIR și eliminarea solicitărilor neeligibile au rămas 3.489 de intenții de participare valide.

În vederea stabilirii listei finale a unităților de invățământ eligibile, inspectoratele școlare județene și Inspectoratul Școlar al Municipiului București verifică, în această perioadă, corectitudinea datelor transmise.

Într-o primă etapă, până la finalul lunii martie 2022, 750 de unități de învățământ din lista finală vor beneficia de finanțare.

- Advertisement -

More articles

Latest article