teleormaneanul.ro

56 de unități școlare rămân cu funcțiile de conducere vacante după finalizarea concursului pentru directori

Must read

56 de instituții de învățământ din Teleorman – grădinițe, școli generale și licee, rămân cu posturile de directori/ directori adjuncți vacante în urma finalizării concursului organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea funcțiilor de conducere din unitățile de învățământ preuniversitar. Conform datelor făcute publice de Inspectorarul Școlar Județean, sunt în această situație, printre altele, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alexandria (director și director adjunct), Clubul Sportiv Școlar Alexandria (adjunct), Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” (adjunct), Colegiul Pedagogic „Mircea Scarlat” (adjunct), Grădinița cu program prelungit Ion Creangă (director), Liceul Teoretic „Constantin Noica” (director), Școala Gimnazială Alexandru Colfescu (director), Grădinița cu program prelungit nr.1 Turnu Măgurele (director), Liceul Tehnologic „Sf Haralambie” Turnu Măgurele (adjunct), Școala Gimnazială Nr.2 Turnu Măgurele, Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Videle (director), Școala Gimnazială Nr.1 Videle (director), Școala Gimnazială Nr.3 Zimnicea (director), Liceul Tehnologic Drăgănești Vlașca (director) sau Școala Gimnazială Vitănești (director).

- Publicitate -

Concursul organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în grădinițele, școlile și liceele din județ a avut două probe, respectiv probă scrisă și interviu.

La proba scrisă, care a fost susținută în luna octombrie, rezultatele după soluționarea contestațiilor au arătat că 112 candidați au fost declarați admiși, în timp ce alți 62 de candidați au fost declarați respinși. De asemenea, nouă candidați nu s-au prezentat la proba menționată. La proba scrisă, patru dintre candidați au reușit “performanța” să obțină note sub 5, cea mai mică notă fiind nota 3, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, în timp ce alți 13 candidați au obținut note cuprinse între 5 și 6.

Proba de interviu, care a avut o pondere de 50% din nota finală, a fost susținută de fiecare dintre candidații care au trecut proba scrisă, în funcție de opțiunea sau opțiunile exprimate. Prin urmare, dacă un candidat a optat, spre exemplu, pentru trei unități școlare, acesta a susținut de trei ori proba de interviu.

Erată: În Lista funcțiilor  de conducere rămase vacante din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Teleorman după concurs, sesiunea2021, la poziția 25 în loc de „Școala Gimnazială Crângeni„ se va citi „Grădinița cu Program prelungit nr. 6 Alexandria”, iar la poziția 46 în loc de „Școala Gimnazială Seaca” se va citi „Școala Gimnazială „Alexandru Bădăuță” Zâmbreasca.

- Advertisement -

More articles

Latest article