teleormaneanul.ro

16 candidați au contestat notele obținute la proba scrisă a concursului pentru directori de școli

Must read

16 contestații au fost depuse, în intervalul alocat, de candidații nemulțumiți de notele obținute la proba scrisă a concursului organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea unor posturi de directori și directori adjuncți de unități școlare din județ. Potrivit calendarului, soluționarea acestora se desfășoară în perioada 18-20 octombrie, urmând ca afișarea rezultatelor finale după proba scrisă să fie făcută pe data de 20 octombrie.

- Publicitate -

Rezultatele inițiale, înainte de soluționarea contestațiilor, arată că 111 candidați au fost declarați admiși (65,3%), în timp ce alți 59 de candidați au fost declarați respinși (34,7%). De asemenea, opt candidați nu s-au prezentat la proba scrisă, în timp ce cinci candidați au fost amânați. Inspectoratul Școlar Județean transmite că niciun candidat nu a fost eliminat din examen.

Patru dintre candidați au reușit “performanța” să obțină note sub 5, cea mai mică notă fiind nota 3, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, în timp ce alți 13 candidați au obținut note cuprinse între 5 și 6.

- Advertisement -

More articles

Latest article