teleormaneanul.ro

12 victime din accidente rutiere, la final de săptămână

Must read

484 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 19– 22 mai, ora 08.00, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției. Exceptând transferurile interclinice și externările – 86 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 69, au fost pentru dureri abdominale sau de spate.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 38 de apeluri au fost pentru conflicte și agresiuni fizice, în timp ce 37 de apeluri au fost pentru tuse și probleme respiratorii minore.

N-au lipsit nici intoxicațiile – 12 la număr, și nici cazurile psihiatrice – 12 la număr. De asemenea, potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, la final de săptămână, trei persoane au încercat să-și ia viața.

În ceea ce privește accidentele produse pe raza județului, în perioada menționată, echipajele de ambulanță au intervenit la opt evenimente rutiere, din care au rezultat 12 victime, dintre care opt au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În schimb, în intervalul menționat, pentru cinci persoane a fost declarat decesul. Este vorba, potrivit datelor Ambulanței Teleorman, despre patru bărbați și femeie, cu vârste de 55 și 23 de ani, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic.

- Advertisement -

More articles

Latest article