teleormaneanul.ro

Ziua Poliției Române, sărbătorită la IPJ Teleorman – Spectacol cu câini polițiști și demonstrații ale mascaților, pentru sute de copii dornici să-i cunoască pe oamenii în uniformă

Must read

Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman a organizat, la împlinirea a 200 de ani de “tradiție și continuitate”, o serie de activități educative și cultural sportive, cea mai bine primită fiind, așa cum era de așteptat, cea dedicată copiilor.

- Publicitate -

Micuții s-au bucurat de “Ziua porților deschise”, organizată în acest an pe platoul din fața Finanțelor Publice, unde au desoperit cum se ridică amprentele, au intrat în autospecialele de poliție și au avut prilejul să pornească semnalele luminoase și acustice ale mașinilor expuse, dar au fost impresionați și de episoadele de dresaj canin.

Dintre toate standurile prezentate, cel mai vizitat a fost cel al mascaților, unde copilașii au fost captivați de prezentarea tehnicii din dotare a acestei structuri.

Cei mici au fost atrași și de laboratorul mobil de educație rutieră unde au fost antrenați în jocuri distractive menite să îmbunătățească nivelul de cunoaștere și respectare a normelor rutiere.

La final, toți participanții au fost recompensați cu insigne, iar cei mai mulți și-au manifestat  dorința de a fi polițiști atunci când vor fi mari.

Tot pe parcursul acestei săptămâni, au fost organizate și competiții sportive (tir, șah, table, atletism, tenis de masă) între cadrele inspectoratului și n-a lipsit din cadrul manifestărilor nici „Cupa Presei la tir”.

- Advertisement -

More articles

Latest article