teleormaneanul.ro

Voluntarii Europe Direct Teleorman în vizită la Parlament

Must read

Voluntarii Europe Direct Teleorman, însoțiți de Aura Bărbuț, Marinela Rușanu și Tedy Stângă, dar și de Adelina Sfăt – administratorul public al municipiului Roșiori de Vede, au vizitat, miercuri, Palatul Parlamentului, unde au fost întâmpinați de George Dumitrică, secretarul general adjunct al Camerei Deputaților.

- Publicitate -

“A fost o zi încărcată pentru voluntarii EUROPE DIRECT Teleorman: am plecat la drum cu „noapte-n cap”, iar prima destinaţie a fost Parlamentul României, instituţie simbol a ţării noastre. Voluntarii ED Teleorman au putut, astfel, vizita săli emblematice ale „Casei Poporului”, una dintre aceste fiind chiar sala de plen a parlamentului. Mulţumim pentru această experienţă, cu totul inedită pentru tinerii roşioreni, secretarului general adjunct al Camerei Deputaţilor, dl George Dumitrică, dar şi colegei noastre din Primăria Municipiului Roşiori de Vede, dna Adelina Sfăt, administrator public al municipiului nostru şi, totodată, voluntar ED Teleorman. Doamna Sfăt a fost şi cea care a oferit o masă caldă, la restaurantul Parlamentului, întregii echipe ED Teleorman”, au transmis reprezentanții Europe Direct Teleorman.

A doua parte a zilei a fost dedicată promovării unei platforme regionale de reţele şi orientării activităţilor derulate de EUROPE DIRECT Teleorman în jurul uneia dintre priorităţile Comisiei Europene pentru perioada 2019-2024, respectiv Pactul verde european. În acest sens, voluntarii Europe Direct Teleorman au vizitat Centrul EUROPE DIRECT Bucureşti, găzduit de Institutul European din România, pentru a participa la o reprezentaţie de teatru forum din cadrul Caravanei „Stă în puterea ta să schimbi ceva!”, susţinută de echipa de actori amatori a Centrului ED București.

„Piesa pusă în scenă reflectă una dintre numeroasele probleme ecologice prezente în societatea noastră și atrage atenţia asupra măsurilor care pot fi luate pentru a proteja mediul şi calitatea aerului.

Întâlnirea cu ai noştri colegi s-a dovedit un excelent schimb de experienţă din care, cu siguranţă, am avut toţi de învăţat.

Mulţumim şi felicitări, Loredana Licuţă, şi întregii echipe EUROPE DIRECT Bucureşti!”, au transmis reprezentanții Europe Direct Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article