teleormaneanul.ro

UPDATE: Se fac cercetări pentru a stabili dacă e vorba de tantativă de suicid sau de un accident/ Un tânăr de 19 ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Alexandria

Must read

UPDATE: Potrivit reprezentanților Poliției Teleorman, oamenii legii s-au sesizat în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul, respectiv dacă este vorba despre o tentativă de suicid sau dacă tânărul a căzut de la etaj. Sursa citată a transmis și că la apelul dat la 112, persoana care a sesizat evenimentul a spus că persoana căzută în stradă era conștientă, prin urmare cazul a fost preluat de celelalte agenții vizate de asemenea situații, în speță dispeceratul integrat ISU – Ambulanță. La fața locului a intervenit o ambulanță SMURD.

- Publicitate -

Un tânăr de 19 ani, din Alexandria, s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de pe strada București din municipiu, miercuri dimineață, în jurul orei 5. Din primele date, acesta a suferit leziuni destul de grave, iar în prezent este la Spitalul Județean din Alexandria, unde i se acordă îngrijiri medicale.

Potrivit martorilor, tânărul ar fi avut niște discuții în contradictoriu cu părinții săi, pentru că aceata nu ar fi vrut să plece la facultate. Miercuri dimineață, în timp ce oamenii erau la serviciu, tânărul a considerat că e momentul să-și regleze conturile cu viața.

- Advertisement -

More articles

Latest article