teleormaneanul.ro

Un mort și patru răniți într-un grav accident la trecerea de nivel de cale ferată din Botoroaga

Must read

O adolescentă de 15 ani și-a pierdut viață, iar alte patru persoane au ajuns la spital, miercuri dimineață, în urma unui grav accident de circulație la trecerea de nivel de cale ferată din comuna Botoroaga, sat Valea Cireșului, între o locomotivă și un autoturism, transmite ISU Teleorman.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarcerați, aceștia fiind scoși de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare și predați echipajelor medicale.

O femeie (conducătorul auto), de aproximativ 19 de ani, cu traumatisme minore, conștientă și cooperantă, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

Un adolescent de circa 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor și toracelui, conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la UPU Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, un bărbat, de aproximativ 20 de ani, cu traumatism cranian, conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj medical SAJ și transportat la UPU Alexandria, iar o femeie de circa 20 de ani, inconștientă, a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic și transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate;

Din păcate, o minoră de aproximativ 15 ani a fost declarată decedată de un echipaj SAJ, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viața.

După asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

- Advertisement -

More articles

Latest article