teleormaneanul.ro

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Roșiori

Must read

Un bărbat de 67 de ani, din Roșiori de Vede, și-a pierdut viața, marți, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe. Potrivit reprezentanților Poliției Teleorman, echipajele de salvare deplasate la fața locului au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul. Oamenii legii fac cercetări în acest caz, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs tragedia.

- Publicitate -

“La data de 21 iunie, a.c., orele 14:52 poliția municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată prin Sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat este posibil căzut de la etaj.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că  un bărbat în vârstă de 67 de ani, din municipiul Rosiori de Vede, ar fi căzut de la etajul 4 al unui imobil din municipiu.

În urma manevrelor de resuscitare fără rezultat, s-a declarat decesul bărbatului,  care a fost transportat la o unitate medicală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii  împrejurărilor producerii evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article