teleormaneanul.ro

Turneanul care s-a urcat băut la volan și a provocat un accident mortal va “beneficia” de prevederile Legii Anastasia

Must read

Bărbatul de 38 de ani, din Turnu Măgurele, care s-a urcat băut la volan noaptea trecută și a provocat un accident rutier în care un tânăr de 23 de ani, tot din Tunru Măgurele, și-a pierdut viața, a fost reținut pentru 24 de ore, a transmis cu puțin timp în urmă IPJ Teleorman. Potrivit sursei citate, turneanul a fost dus în arestul Poliției Teleorman.

- Publicitate -

Iar turneanul nu va scăpa de detenție, odată cu promulgarea „Legii Anastasia”, care prevede obligatoriu închisoare cu executare pentru șoferii care au provocat accidente mortale și se află sub influența alcoolului, drogurilor sau nu dețin permis de conducere.

În noaptea de miercuri spre joi, pe E70, în apropierea localității Vitănești, la trecere peste râuș Teleorman, bărbatul de 38 de ani, din Turnu Măgurele, a pierdut controlul, a lovit liza de protectie a parapetului care a patruns prin habitaclu.

În urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat de 23 ani, din Turn Magurele, pasager pe locul dreapta față.

Șoferul poseda permis de conducere corespunzator categoriei, însă în urma testării cu aparatul alcoltest a rezultat o concentrație de 0.47 mg/l.

- Advertisement -

More articles

Latest article