teleormaneanul.ro

“Tu știi ce mănânci?” – Proiect pilot derulat de Primăria Alexandria în parteneriat cu unități școlare din municipiu

Must read

A doua etapă a proiectului “Tu știi ce mănânci?”, derulat de Primăria Alexandria în parteneriat cu S.C. Servicii Publice Alexandria S.R.L. și Grădinița cu P.P. nr. 4, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială nr. 7, Liceul Tehnologic „N. Bălcescu” și Liceul Tehnologic nr. 1, în vederea asigurării unei mai bune educații alimentare în rândul copiilor și tinerilor, dar și pentru susținerea producătorilor locali, a demarat marți, 28 februarie, când prin personalul de specialitate, respectiv nutriționiști și psihologi, a fost începută evaluarea emoțională și identificarea posibilelor tulburări de comportament alimentar și patern alimentar.

- Publicitate -

Sunt implicate în proiect cinci clase pilot, urmând să fie evaluați 150 de preșcolari, elevi și liceeni din cadrul celor cinci unități de învățământ.

La finalizarea acestei etape și în urma evaluărilor efectuate, personalul de specialitate va informa părinții și cadrele didactice cu privire la concluziile evaluării, precum și în vederea modulării comportamentului alimentar, prin trasarea unor direcții, până la următoarea întâlnire, transmite Primăria Alexandria.

Scopul și obiectivele proiectului sunt prevăzute prin H.C.L. nr. 30/ 25.01.2023 și pot fi consultate online, accesând link-ul :  https://alexandria.ro/monitorul-oficial-local/hotarari-adoptate/hcl-2023/ .

- Advertisement -

More articles

Latest article