teleormaneanul.ro

Trofeul Festivalului–concurs ,, Pe deal la Teleormanel” rămâne în județ

Must read

Trofeul Festivalului–concurs,, Pe deal la Teleormanel” a fost câștigat, în ediția din acest an, de tânărul teleormănean Florin Pieleanu, în timp ce Premiul I a revenit tinerei Colniceanu Claudia Elena, din județul Buzău. De asemenea, Premiul al II lea a fost câștigat de Dorinel Gavriluț, din Timis, iar Premiul al III lea a revenit tinerei Ana Maria Deaconu, din județul Olt.

- Publicitate -

Totodată, Premiul special oferit de Primăria municipiului Alexandria a fost câștigat de Ana Dragu, din județuț Neamț, în timp ce Premiul Radio România pentru autenticitatea repertoriului, care constră într-o sesiune de înregistrări cu Orchestra Radio România, a fost câștigat de Roberta Buzarin, din județul Olt.

Premiul CJCPCT Teleorman a revenit tinerei Nicoleta Crisante din județul Olt, în timp ce Premiul de popularitate a revenit tot unei tinere din Teleorman – Daniela Roxana Rizea, din Poroschia.

Consiliul Judeţean Teleorman prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman și Primăria Alexandria a organizat, în perioada 27-29 septembrie, cea de-a 51-a ediție a festivalului “Pe deal la Teleormănel”. Evenimentul a fost găzduit de Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, iar la concurs au putut participa solişti vocali amatori din toată ţara, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 30 ani. În afara concursului, în cele două seri, au susținut recitaluri apreciaţi interpreţi ai cântecului popular românesc.

Potrivit organizatorilor, câştigătorii au primit plachete şi premii în bani, astfel: Trofeul „Pe deal la Teleormănel” – 4.500 lei; Premiul I – 3.500 lei; Premiul II – 2.500 lei; Premii III – 2.000 lei; Premiul de popularitate – 1.000 lei; Premiul CJCPCT Teleorman – 1.000 lei; Premiul Radio România pentru autenticitatea repertoriului – (o sesiune de înregistrări cu Orchestra Radio România).

 

 

 

- Advertisement -

More articles

Latest article