teleormaneanul.ro

Trei localități din județ au primit bani pentru investițiile realizate prin Programul “Anghel Saligny”

Must read

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat 34.675.881,44 de lei pentru decontarea facturilor pentru 21 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

- Publicitate -

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări de modernizare a unor străzi și drumuri de interes local, a unor pasaje rutiere, precum și a unor rețele de alimentare cu apă și de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila.

Din Teleorman, primesc bani la această alocare următoarele obiective de investiții: Modernizare prin asfaltare drumuri de interes local în comuna Moșteni (116.620 lei), Sistem de alimentare cu apă și branșamente la gospodării individuale în comuna Calmățuiu (6.471.503,87 lei) și Extindere rețele de alimentare cu apă și canalizare menajeră, comuna Călmățuiu de Sus, sat Băcălești (3.065.916,8 lei).

Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

- Advertisement -

More articles

Latest article