teleormaneanul.ro

Tânăr din județ, încarcerat pentru proxenetism în formă continuată

Must read

Un tânăr de 24 de ani, din Pietroșani, pe numele căruia magistrații de la Zimnicea au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistat de oamenii legii, joi, în timpul unei acțiuni pe linia persoane urmărite/dispărute-căutate, anunță Poliția Teleorman. Potrivit sursei citate, bărbatul a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată.

- Publicitate -

“La data de 4 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri  au desfăşurat activităţi specifice pe linia persoane urmărite/dispărute-căutate în județul Teleorman, fiind depistat  în orașul Zimnicea,  un tânăr de 24 de ani, din comuna Pietroșani, pe numele căruia Judecătoria Zimnicea a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Astfel, împotriva tânărului de 24 de ani, Judecătoria Zimnicea a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 1 an și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată”, a transmis IPJ Teleorman.

Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu, mai anunță sursa citată.

- Advertisement -

More articles

Latest article