teleormaneanul.ro

Tânăr din Alexandria, prins drogat la volan – Anul trecut, 17 șoferi au fost depistați în trafic sub influența substanțelor psihoactive

Must read

Un tânăr de 32 de ani, din Alexandria, a fost depistat în trafic sub influența substanțelor psihoactive, anunță IPJ Teleorman. Potrivit sursei citate, tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice și a fost întocmit un dosar penal, urmând se fie propusă o soluție legală prin Parchet.

- Publicitate -

“La data de 15 februarie, a.c., ora 17.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru  recoltarea de  probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent”, a transmis IPJ Teleorman.

Anul trecut, la nivelul județului, oamenii legii au depistat în trafic 17 șoferi sub influența substanțelor psihoactive, potrivit bilanțului IPJ Teleorman pe 2022. În perioada menționată, au fost sesizate 338 de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, cele mai multe fiind infracțiuni pe linia conducerii unui autovehicul sub influența alcoolului (140) și conducerea unui autoturism fără permis de conducere (74).

- Advertisement -

More articles

Latest article