teleormaneanul.ro

Tânăr de 23 de ani, din Alexandria, prins drogat la volan

Must read

Un tânăr de 23 de ani, din Alexandria, s-a ales cu dosar penal și este cercetat de oamenii legii, după ce a fost prins drogat la volan. Potrivit IPJ Teleorman, în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria- Biroul Rutier l-au depistat pe tânărul de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

- Publicitate -

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența  substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

La finalul săptămânii trecute, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii teleormăneni au aplicat 195 de sancțiuni contravenționale în valoare de 101.015  lei, au reținut 15 permise de conducere  în vederea  suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.  Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

- Advertisement -

More articles

Latest article