teleormaneanul.ro

Tânăr de 19 ani, reținut după scandalul din parcul centrul din Alexandria

Must read

Un tânăr de 19 ani a fost reținut în urma scandalului de ieri, din parcul central al Alexandriei, în urma căruia un alt tânăr, de 22 de ani, a ajuns la spital.

- Publicitate -

“În continuarea cercetărilor, față de una dintre persoanele bănuite a fost dispusă măsura reținerii, tânărul de 19 ani (fiul cel mare al femeii) fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentat instanței de judecată pentru a dispune în cauză”, a anunțat Poliția Teleormn.

Un scandal în toată regula, cu bastoane telescopice și bricege, a avut loc, ieri după-amiază, în parcul central din Alexandria. Din cercetări a reieșit că o femeie de 38 de ani se afla în parc, împreună cu cei doi copii, dintre care un minor de 14 ani, moment în care unul dintre aceștia – minorul de14 ani, ar fi fost abordat de trei bărbați de 22, 17 respectiv 16 ani, pe motivul unor neînțelegeri existente între cei mai tineri dintre ei.

În urma discuțiilor contradictorii pe care le-ar fi purtat, femeia ar fi scos din buzunare două bastoane metalice telescopice, iar fiii acesteia, fiecare câte un briceag cu lama rabatabilă, lovindu-i pe cei trei tineri.

În altercație, unul dintre aceștia ar fi reușit să ia unul dintre bastoane din mâna femeii și i-ar fi lovit pe copiii acesteia. De asemenea, toți cei implicați s-au lovit reciproc cu pumnii și picioarele.

În urma altercației, tânărul de 22 de ani a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, unde a rămas internat. De asemenea, femeia și fiul minor au primit îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului.

- Advertisement -

More articles

Latest article